5 fontos részlet/mozzanat, amely hatással van a konyhabútor tervezésre   Tovább a részletekre!

15% kedvezmény közkedvelt Laura konyhánkra - ami akár már az ünnepekre a tiéd lehet, akár 3 év garanciával!

15% kedvezmény közkedvelt Laura konyhánkra - ami akár már az ünnepekre a tiéd lehet, akár 3 év garanciával!

írta: Axel Bútor,  |  icon
109

Klasszikus konyhabútorunk minden apró részletében kifejezheted az egyéniséged. Kiválaszthatod a neked tetsző front és korpusz színkombinációt, és egyedivé teheted kerekített fekete vagy króm fogantyúval, illetve prémium konyhai gépekkel és tárolást segítő vasalatokkal.

Éld át a konyhai harmóniát, és váltsd valóra álomkonyhád Laura modellünkkel még az ünnepi forgatag előtt! Üzletünkben INGYENES 3D konyhabútor látványtervezéssel támogatjuk döntésed.

Fedezd fel kiváló ajánlatainkat itt:
www.divian.hu/akciok

December 31-ig konyhád mellé a Divian alsó szekrény vasalatokat, illetve az új Divian Separato szelektív hulladéktárolókat 20% kedvezménnyel, míg kamravasalatainkat 10% kedvezménnyel tudhatod magadénak. Ha konyhádba Whirlpool mosogatógépet is vásárolsz akár egy évre elegendő JAR mosogatógép-kapszula csomagot kaphatsz ajándékba.

Az akció időtartama: 2023.11.06-2023.12.31. A kedvezmény a konyhabútorra vonatkozik. A konyhai gépekre, csaptelepekre, mosogatótálcákra és az egyéb kiegészítőkre nem.

Még több inspirációért töltsd le aktuális katalógusunkat!
https://www.axelkonyhafehervar.hu/media/katalogusok

Axel Bútor Konyhastúdió Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Berényi út 1-2.
Telefon: +36 30 019 7770
E-mail: axelkonyhafehervar@gmail.com


Korábbi érdekes cikkek

Axel Bútor - További média tartalmak Szeretne többet tudni konyhai megoldásainkról?

Az alábbi menüpontokban további érdekes tartalmakat talál, illetve várjuk szeretettel személyesen székesfehérvári üzletünkben, ahol minden egy helyen megvásárolható, amely egy praktikus és komfortos konyhához elengedhetetlen.