Kisebb panellakás? Társasházi legénylakás? Tágas családi ház?   Tovább a részletekre!

ILYEN MÉG NEM VOLT! Az ünnepek közeledtével Antónia konyháinkat 15% kedvezménnyel kínáljuk

ILYEN MÉG NEM VOLT! Az ünnepek közeledtével Antónia konyháinkat 15% kedvezménnyel kínáljuk

írta: Axel Bútor,  |  icon
112

Legyen szó magasfényű vagy matt kivitelről, modern megjelenésű konyhabútorokkal bármilyen méretű és elrendezésű konyhát trendivé és stílusossá varázsolhatsz. Kiszemelt modelled fekete vagy króm foganytúval, valamint stílusos konyhai gépekkel felszerelve is a tiéd lehet még az ünnepek előtt.

Továbbá minden Antónia konyha mellé:
A Divian alsó szekrény vasalatokat, illetve az új Divian Separato szelektív hulladéktárolókat 20% kedvezménnyel, míg kamraszekrény vasalatainkat 10% kedvezménnyel viheted haza, hogy több pénz maradjon a karácsonyi készülődésre. Ha konyhádba Whirlpool mosogatógépet is vásárolsz akár egy évre elegendő JAR mosogatógép-kapszula csomagot kaphatsz ajándékba.

Szeretnél egy szakértői csapat által tervezett konyhát? Látogass el üzletünkbe, ahol INGYENES 3D konyhabútor látványtervezéssel állunk rendelkezésedre!

Az akció időtartama: 2023.11.06-2023.12.31.
A kedvezmény a konyhabútorra vonatkozik. A konyhai gépekre, csaptelepekre, mosogatótálcákra és az egyéb kiegészítőkre nem.

Aktuális termékkatalógusunk letölthető:
https://www.axelkonyhafehervar.hu/media/katalogusok

Axel Bútor Konyhastúdió Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Berényi út 1-2.
Telefon: +36 30 019 7770
E-mail: axelkonyhafehervar@gmail.com


Korábbi érdekes cikkek

Axel Bútor - További média tartalmak Szeretne többet tudni konyhai megoldásainkról?

Az alábbi menüpontokban további érdekes tartalmakat talál, illetve várjuk szeretettel személyesen székesfehérvári üzletünkben, ahol minden egy helyen megvásárolható, amely egy praktikus és komfortos konyhához elengedhetetlen.