Gondoltad volna? 100 000 Ft kedvezménnyel hazaviheted!   Tovább a részletekre!

Tedd otthonosabbá konyhádat provance színű Laura konyhával – most 20%-os* kedvezménnyel!

Tedd otthonosabbá konyhádat provance színű Laura konyhával – most 20%-os* kedvezménnyel!

írta: Axel Bútor,  |  icon
117

A klasszikus elegancia és a modern praktikum találkozik Laura konyhánkban, amelyet fekete vagy króm fogantyúval is kérhetsz

A becsapódásmentes zsanérok és a nagy teherbírású fiókok biztonságos és kényelmes használatot garantálnak, ráadásul most Laura konyhánk mellé is minden konyhai vasalatot és Separato szelektív hulladéktárolót 15%-os kedvezménnyel kínálunk, így biztos lehetsz benne, hogy az új konyhád a legmagasabb igényeket is kielégíti majd.

Hagyd, hogy a Laura konyha otthonod központi helyszínévé váljon, gyere el most üzletünkbe, ahol INGYENES 3D látványtervezéssel segítünk álmaid konyháját megvalósítani!

Ajánlatunk kizárólag az akcióban résztvevő üzletekben érhető el. Az akció időtartama: 2024.01.15.-2024.03.15. A kedvezmény a konyhabútor elemeire, munkalapra, valamint a Divian mosogatótálcára és csaptelepre vonatkozik. A konyhai gépekre, Blanco csaptelepekre, további mosogatótálcákra, vasalatokra és az egyéb kiegészítőkre nem. Az akció a BLOKK összeállításokra nem érvényes.

Aktuális termékkatalógusunk letölthető:
https://www.axelkonyhafehervar.hu/media/katalogusok

Axel Bútor Konyhastúdió Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Berényi út 1-2.
Telefon: +36 30 019 7770
E-mail: axelkonyhafehervar@gmail.com


Korábbi érdekes cikkek

Axel Bútor - További média tartalmak Szeretne többet tudni konyhai megoldásainkról?

Az alábbi menüpontokban további érdekes tartalmakat talál, illetve várjuk szeretettel személyesen székesfehérvári üzletünkben, ahol minden egy helyen megvásárolható, amely egy praktikus és komfortos konyhához elengedhetetlen.