Antónia kamraelemek - Kompakt, mégis oly sok minden elfér benne.   Tovább a részletekre!

Divian Kamravasalat K60N 6001700

Két polcrendszer egy ajtó mögött.
A Tandem I teljesen új potenciált hoz az ételek tárolásában. Mérnöki remekmű, ahol az ajtó nyitása közben a hátsó polcok automatikusan mozognak a felhasználó felé. A háziasszony egyetlen pillanat alatt átlátja a szekrény belső tartalmát és könnyedén hozzáfér bármihez, amit szeretne kivenni belőle. Több tároló terület, szervezettség, áttekinthetőség. Az ajtóra szerelt polc elemek segítenek az optimális térkihasználásában. TANDEM Depot néven lehetőség van a 2 darab TANDEM egymással szemben, egy szekrénybe történő beépítésre. Így még a nagycsaládok több heti bevásárlását is könnyedén el lehet helyezni egy központi tárolóhelyen belül.

Axel Bútor #videók További érdekes videók

Székesfehérvári üzletünkben minden egy helyen megvásárolható, amely egy praktikus és komfortos konyhához elengedhetetlen, legyen szó konyhabútorról, étkezõgarnitúráról, konyhai gépekrõl vagy kiegészítõkrõl.

Axel Bútor - További média tartalmak Szeretne többet tudni konyhai megoldásainkról?

Az alábbi menüpontokban további érdekes tartalmakat talál, illetve várjuk szeretettel személyesen székesfehérvári üzletünkben, ahol minden egy helyen megvásárolható, amely egy praktikus és komfortos konyhához elengedhetetlen.