Csatlakozz az Axel bútor Székesfehérvár csapatához   Tovább a részletekre!

4 érv, amiért most érdemes Anna konyhát vásárolnod nálunk!

4 érv, amiért most érdemes Anna konyhát vásárolnod nálunk!

írta: Axel Bútor,  |  icon
56

20% kedvezmény: dizájnos, könnyen variálható és modern Anna konyhabútorunkra most 20% bevezető kedvezményt biztosítunk. Ez egyedülálló lehetőség arra, hogy trendi konyhabútort vásárolj úgy, hogy közben pénzt takarítasz meg.

Bosch akciós gépszett: Az Anna konyha mellé egy exkluzív, 3 darabos Bosch konyhai gépszettet biztosítunk, kihagyhatatlan áron. A márkás beépíthető sütő, munkalapba építhető üvegkerámia főzőlap és beépíthető mosogatógép mindössze 299.500 Ft-ért lehet a tiéd.

Ajándék porszívó: Ha legalább 500.000 Ft értékben vásárolsz nálunk Bosch beépíthető készülékeket, a Bosch egy modern, vezeték nélküli porszívóval ajándékoz meg. Ezzel a konyhád nem csak stílusos lesz, de tiszta is marad.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, nézd meg minta Anna konyháinkat, majd látogass el üzletünkbe az exkluzív ajánlatokért!

Aktuális termékkatalógusunk letölthető:
https://www.axelkonyhafehervar.hu/media/katalogusok

Axel Bútor Konyhastúdió Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Berényi út 1-2.
Telefon: +36 30 019 7770
E-mail: axelkonyhafehervar@gmail.com


Korábbi érdekes cikkek

Axel Bútor - További média tartalmak Szeretne többet tudni konyhai megoldásainkról?

Az alábbi menüpontokban további érdekes tartalmakat talál, illetve várjuk szeretettel személyesen székesfehérvári üzletünkben, ahol minden egy helyen megvásárolható, amely egy praktikus és komfortos konyhához elengedhetetlen.